Imamo jo, zmagovalko natečaja Kuhajmo z Vodnikom. To je Katja Benevol Gabrijelčič, ki se je lotila ambicioznega projekta (ja, kuhanje z Vodnikom JE projekt, kar ste pred leti lahko prebrali tudi pri pred-svojim-časom-Napotu) maslenih jajc. Ime teh je malo zavajajoče, bolj kot maslo so pomembni rakci, ampak tega Vodniku ne bomo zamerili.
Koliko bentenja je je to stalo, kakšni so bili izzivi in še bonus, Katjin poenostavljeni recept za gospodinj(c)e, ki nimajo časa ene jedi kuhati ves dan, si lahko preberete tule. Da je jed pristala na najstarejšem pladnju v hiši, je čisti presežek.
Najgravžnejši recept ni prispel, morda bo pa drugo leto. 🙂 Katja je pa z zamahom ene kuhalnice postala zmagovalka v kategorijah najbolj slinocedni in najzahtevnejši recept. Čestitke, Katja, pa oprosti za bentenje, se oddolžim s kosom grahove torte (edino za sladkor ne vem, ali sodi v paleodieto, ostalo je pa zih košer). Za naslov, kam poslati nagrado, pa že vem. 🙂